Новости във Формула 1 - ФорумHome

[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Модератор на форума: Kuto, Admin 
Форум » Спорт » Формула 1 » Новости във Формула 1 (Информационна тема)
Новости във Формула 1
KutoДата: Неделя, 27.03.2011, 20:30 | Съобщение # 1
Boss
Група: Администратори
Съобщения: 58
Награди: 5
Репутация: 1
Статус: OfflineПОДВИЖНИ ЗАДНИ КРИЛАНовите правила ще дадат право на пилотите да настройват ъгъла на атака на задните си крила. Състезателят ще има право да настройва крилото само в определени точки на пистата и само когато иска да изпревари движещ се пред него пилот. Системата ще се контролира по електронен път. По време на състезание, тя ще може да се ползва само ако пилотът е на по-малко от 1 секунда зад друг състезател на определен участък на пистата, предварително зададен от ФИА. Системата е достъпна за пилотите по всяко време в тренировките и квалификациите, но забранена при дъжд.
Пирели обявиха цветовете на гумитеДоставчикът на гуми за 2011 година във Формула 1 Пирели най-после обяви как ще бъдат "кодирани" гумите този сезон.Сухи гуми:

Твърди - сребърно (сиво)

Медиум - бяло

Софт - жълто

Супер софт - червено

Мокри гуми:

Интермедия - светло синьо

Напълно мокри - оранжево

Според Пирели цветовете щели да спомогнат за "индивидуална персоналност" на гумите.

Пол Хембери:
Ние сме много развълнувани от перспективата за завръщането си във Формула едно за първи път от 20 години, а ние се стремим да бъде активна и цветни партньор във Формула едно. Така че какъв по-добър начин да символизират това, отколкото ярко оцветени избор на лого Pirelli да се движат по външните стени?

Те ще дадат възможност на живо и телевизионни аудитории да се каже с един поглед, който е на какво съединения, които ще бъдат от решаващо значение познания, гуми, са определени да формират основна част от стратегията за състезанието тази година.

 
Форум » Спорт » Формула 1 » Новости във Формула 1 (Информационна тема)
Страница 1 от 11
Търси:

galactica.ovo.bg © 2010 - 2017Сайтът е създаден в системата .


Безплатна рекламаBGtop Test your Internet connection speed at Speedtest.net Авторские смайлы стиля КОЛОБОК

R.G. HQCLUB - Любителски клуб на висококачествените филми. Свали филми - безплатно и без регистрация! Гласувай за нас в Sait1

Author’s emoticons KOLOBOK-Style

galactica.ovo.bg © 2010 - 2011 | Design: Kuto | e-mall galactica.ovo@abv.bg
Zamunda.net | Wikipedia

Онлайн потребители:


Внимание!

Нито един от файловете в домейна не се хоства на сървъра на ovo.bg. Всички линкове са огледални, предоставени от потребителите чрез p2p-технологията за свободна обмяна на файлове в интернет. Екипа на сайта, ползвателят на домена и собственника на хостинга не носят никъква отговорност за материалите качени в сайта, тъй като те са предоставени от потребители в други сайтове. Ако притежавате авторски права върху ителектуална собственност линкната на сайта, моля свържете се с нас на galactica.ovo@abv.bg и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.